Skip to main content

Bedrijf

Kent u reeds een computerzaak die zich 100% richt op kleine ondernemingen ?

Voor ons is dit een zeer bewuste keuze. Onze klanten zijn zelfstandigen en kleine ondernemingen die zelf geen of weinig ICT kennis in huis hebben. Wij zorgen ervoor dat hun computers en netwerken steeds probleemloos tot hun dienst staan. Uiteraard zorgen wij voor een totaaloplossing en kan men niet enkel voor deze dienstverlening bij ons terecht, maar ook voor de aanschaf van alle hard- en software, computertoebehoren, een website… kortom alles wat er mee voor kan zorgen dat uw computers en uw onderneming perfect kunnen werken.

Oorspronkelijk is IT Consult Services gestart als een dienstverlenend bedrijf met de grootste Belgische Internetaanbieders als opdrachtgevers. Vandaag zijn we een gevestigde waarde als ICT Partner voor de KMO, met een advieskantoor in Diest en een klantenbasis die zich uitstrekt van Brussel tot Limburg. Reeds meer dan 10 jaar is IT Consult Services dé partner waar u steeds terecht kan voor een snelle en effectieve oplossing voor uw informaticaprobleem. Met of zonder serviceovereenkomst, onze technische medewerkers komen aan huis om uw probleem op te lossen en u met raad en daad bij te staan en te adviseren.

Als gerespecteerd advieskantoor is het steeds onze bedoeling om voor onze klanten de beste en meest geschikte oplossingen voor te stellen, dewelke zeker niet altijd de duurste oplossingen zijn. Onze medewerkers hebben 10 tot 20 jaar ervaring in deze sector en kunnen u steeds een correct advies geven mbt uw aankoop of probleem.

Mocht u bepaalde vragen voor ons hebben, aarzel dan zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren !

Met vriendelijke groet,

Geert CONARD
Zaakvoerder

 


"Iets meer dan een jaar geleden kozen wij resoluut voor de service van IT Consult Services. Tijdens de verhuis van Brussel naar Ramsel konden we rekenen op Mathijs die met de nodige gedrevenheid zorgde dat alles vlot verlopen is. Ons ander bedrijf C P Management Solutions kreeg te maken met een PC crash, alle data verloren en u raad het al, geen backup. Geert en zijn team brachten hier tot onze grote tevredenheid quasi alle informatie terug boven water. Ook voor de hosting van onze CPMS website kozen we de voorbije maanden voor IT Consult Services. Kortom, IT Consult Services levert een optimale service op maat van de KMO aan een scherpe prijs!"

Peter H. Claes
Belgian Gifts & Incentives