Skip to main content

GData Antivirus

Reeds sinds de prille begindagen van ons bedrijf hebben we steeds gekozen voor Norman als antivirus en security-merk voor onze klanten. Vandaag is het dan ook zo dat maar liefst 98% van onze klanten goed beschermd is met beveiligingssoftware van deze leverancier.
Het zou zeker nooit bij ons opkomen om opeens 4 of 5 verschillende merken aan te bieden, omdat wij vinden dat je als advieskantoor producten degelijk moet vergelijken en enkel de betere producten aan je klanten moet aanbieden.
 
Sommige klanten kozen ervoor om een ander merk te gebruiken en anderen hadden vb. een zeer specifieke netwerksituatie waarvoor Norman niet echt de meest geschikte licentie in huis had. Om die reden zijn we in het voorjaar 2010 op zoek gegaan naar een tweede leverancier om als extra keuze te kunnen aanbieden aan onze klanten.

Na een jaar intensief testen op ons eigen kantoornetwerk hebben we besloten om vanaf nu naast Norman ook GData aan te bieden.
GData is een van oorsprong Duits beveiligingsproduct met een zeer goede virusscan die standaard maar liefst twee verschillende engines gebruikt.

In eerste instantie zullen we GData aanbieden op onze offertes als alternatieve keuze naast Norman. Indien er voldoende vraag komt van onze klanten zullen we ook de individuele pakketten in ons gamma opnemen.
 
Belangrijk om weten is dat wij ook al vele jaren een goede relatie hebben met de teamleden van GData Benelux en dat de licenties tevens aangekocht worden via dezelfde gespecialiseerde invoerder als Norman.
 
Hebt u interesse of wil u bijkomend advies ? Contacteer ons!

"Iets meer dan een jaar geleden kozen wij resoluut voor de service van IT Consult Services. Tijdens de verhuis van Brussel naar Ramsel konden we rekenen op Mathijs die met de nodige gedrevenheid zorgde dat alles vlot verlopen is. Ons ander bedrijf C P Management Solutions kreeg te maken met een PC crash, alle data verloren en u raad het al, geen backup. Geert en zijn team brachten hier tot onze grote tevredenheid quasi alle informatie terug boven water. Ook voor de hosting van onze CPMS website kozen we de voorbije maanden voor IT Consult Services. Kortom, IT Consult Services levert een optimale service op maat van de KMO aan een scherpe prijs!"

Peter H. Claes
Belgian Gifts & Incentives