Skip to main content

Domeinregistratie

U kunt uw eigen domeinnaam aanvragen als bedrijf, vereniging of als privé-persoon.

Welke soort domeinnaam kan je best kiezen?
De keuze voor een .be domein is voor de hand liggend als uw bedrijf binnen België actief is. Heeft uw bedrijf echter ook internationale activiteiten, dan kan u kiezen voor een .com of .eu domein. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere domein-extensies naar dezelfde website te laten verwijzen.

Hosting Diensten

Ongeacht of uw website al dan niet door onze diensten is aangemaakt, u kan steeds bij ons terecht voor een snelle, degelijke en veilige hosting voor uw website en mailboxen.

Het belangrijkste verschil met de grote aanbieders is dat wij enkel hostings aanbieden aan zakelijke klanten. U hoeft de server dus niet te delen met honderden partikulieren of studenten die voortdurend de boel doen vastlopen. 

Websites

U wenst een website? Wij doen de rest.  Wij maken uw website 100% op maat en nemen u al het werk uit handen.  U hoeft helemaal niet over technische kennis te beschikken en vermijd alle zorgen van uw webproject.  Na een inleidend gesprek waarin wij uw wensen vernemen, garanderen wij u een schitterend resultaat.

 

Onze websites beschikken over volgende kwaliteiten en eigenschappen:


"De PC is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Service en kwaliteit zijn voor ons zeer belangrijk. Hiervoor doen wij reeds jaren beroep op de zeer degelijke professionele kennis en snelle services van IT Consult Services."

Harry Laevers
BeHac (Boekhouding & Accountancy)