Skip to main content

Onderhoudscontracten

IT Consult Services kan instaan voor onderhoud en support van uw computer(s). 

Omdat het steeds belangrijker wordt om problemen zo vroeg mogelijk in de kiem te smoren beschikken we over een aantal supportformules, waarbij u al dan niet kan kiezen voor Proactief onderhoud

 
1.      Break / Fix

Dit is onze meest eenvoudige servicelevel. Er is geen overeenkomst of proactief onderhoud. Wanneer een probleem zich voordoet neemt u contact op met ons kantoor en wij voorzien een bezoek van een technieker in onze planning.

 
2.      Proactief Onderhoud

Eveneens een formule zonder overeenkomst, maar in dit geval plannen we wel een regelmatig onderhoud van uw computer(s).
Dit gebeurt meestal met een vaste afspraak (vb. Elke eerste maandag om 10 uur)
Wanneer een probleem zich voordoet tussen twee bezoeken neemt u contact op met ons kantoor en wij voorzien een bezoek van een technieker in onze planning.

 
3.      Support Overeenkomst

Een klant met een Support Overeenkomst is een prioritaire klant. Wij voorzien extra ruimte in onze planning om deze klanten snel te kunnen bedienen en desnoods worden ook afspraken verzet om voorrang te geven aan deze klanten.
Een Support Overeenkomst bevat eveneens vaste bezoeken voor Proactief Onderhoud, maar daarnaast geniet u ook een garantie dat we in geval van ernstige computerproblemen binnen de 8 werkuren uw probleem aanpakken.
Indien gewenst kunnen we ook een aantal supporturen incalculeren in de maandelijkse kostprijs.

 
Ongeacht welke formule u als klant verkiest, voor elk probleem zullen wij d.m.v. enkele gerichte vragen beslissen om een technieker langs te sturen of uw scherm over te nemen en het probleem van op afstand op te lossen. Die keuze wordt bepaald door de aard van het probleem.
 
Alle supportaanvragen verlopen via ons kantoor. We horen vaak dat klanten vruchteloos meerdere pogingen hebben gedaan om onze techniekers rechtstreeks te bereiken, wat helemaal niet de bedoeling is. Onze techniekers zijn immers niet bereikbaar wanneer ze bij klanten aan het werk zijn.
 
Het belangrijkste van dit hele verhaal is natuurlijk dat ongeacht het probleem of de gekozen service-formule, wij altijd ons uiterste best doen om jullie zo snel en zo effectief mogelijk te helpen !

 


"Als snel groeiende onderneming in de werving en selectie van modeprofessionals heeft IT Consult Services ons geholpen met het opzetten en onderhouden van ons IT platform. Voor onze kantoren in België en Nederland is de flexibele instelling, de bereidheid tot meedenken en het leveren van maatwerk op hardware en op gebied van service niveau voor ons altijd van groot belang geweest. IT Consult Services staat voor ons altijd klaar en is een prettige partner om mee samen te werken."

Maarten Beemer
RS Lifestyle Recruitment