Domeinnaamregistratie

Domeinnaamregistratie

U kunt uw eigen domeinnaam aanvragen als bedrijf, vereniging of als privé-persoon.

 

Welke soort domeinnaam kan je best kiezen?

De keuze voor een .be domein is voor de hand liggend als uw bedrijf binnen België actief is. Heeft uw bedrijf echter ook internationale activiteiten, dan kan u kiezen voor een .com of .eu domein. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere domein-extensies naar dezelfde website te laten verwijzen.

Een domeinnaam kan u gebruiken om te koppelen aan uw website (vb. www.bedrijf.be) en/of uw mailboxen (vb. info@bedrijf.be).

U registreert best zo snel mogelijk de naam van uw bedrijf of vereniging voor iemand anders dit doet en deze naam koppelt aan zijn of haar website.

Bij de registratie van een domeinnaam zijn er soms zaken waar u niet direct aan denkt. Daarom staan we u persoonlijk bij tijdens de registratie.

Een registratie via IT Consult Services, in combinatie met een hostingpakket is steeds 'FULL SERVICE'. Hiermee bedoelen we dat wij tijdens de licentieduur geen extra facturen sturen als er vb. eens een POP3 email adres of paswoord moet worden gewijzigd. Opgelet : Niet geldig in het geval van Office 365 of Google for Work.

Info over andere domeinnamen (.COM, .ORG, .NET, .BIZ, ... ) : Contacteer ons !!!

Voor alle verdere vragen kan terecht op onze FAQ

Website by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x