Websites

Websites

Een degelijke website op maat gebouwd voor je bedrijf kost al snel flink wat euros. Wij hebben gemerkt dat dit voor ons doelpubliek vaak een stevige drempel vormt. Daarom gingen we op zoek naar een oplossing met voldoende mogelijkheden, maar binnen het budget van starters en kleine KMO's.

Een Webhero website werkt eveneens met een CMS, je kan dus zelf alle teksten en afbeeldingen aanpassen, video's opladen, een contactpagina toevoegen en zelfs een blogpagina integreren. Er is zelfs een tool aanwezig om emailadressen te verzamelen voor je nieuwsbrief. Uiteraard zijn deze websites ook volledig "responsive", ze passen zich dus automatisch aan volgens de schermafmetingen van je PC, laptop, tablet of smartphone.

Wat is dan het verschil met een "volwaardige" website ? Je kan voor het design alleen kiezen uit een reeks vooraf opgemaakte sjablonen, waarvan je natuurlijk wel de kleuren kan aanpassen. Het is ook interessant om te weten dat er voortdurend nieuwe designs worden toegevoegd en dat je letterlijk met een druk op een knop het design kan wijzigen wanneer je dat maar wil.

 

Wat verstaan we precies onder "budgetvriendelijk" ?

Een volwaardige website op maat volgens uw wensen kost gemiddeld tussen 3000 en 4500 euro voor het ontwerp, de volgende jaren betaal je een hostingkost van enkele honderden euros.

Voor de Webhero websites hebben we deze kosten volledig weggewerkt in een 'all-in' abonnement. Je hoeft dus helemaal geen dure ontwerpkost te betalen omdat de ontwerpen reeds klaar staan om uit te kiezen. Er zijn formules beschikbaar voor websites en webshops.

Als extra toegevoegde waarde kan ons zusterbedrijf Esito ook helpen met alle teksten, afbeeldingen en foto's voor uw nieuwe website. Zelfs het overnemen van alle bestaande informatie vanuit uw "oude" website behoort tot de mogelijkheden. 

Heb je behoefte aan heel specifiek maatwerk of geïntegreerde toepassingen dan is dit helaas niet mogelijk met een Webhero website, maar kies je beter voor een degelijke website op maat. Hiervoor kan je eveneens bij ons terecht, wij werken zeer nauw samen met drie gespecialiseerde webbureaus en selecteren voor uw project de meest geschikte webbouwer.

(Alle prijzen vermeld excl. 21% BTW)

 

Voorbeelden van Webhero websites

esito.jpg

behac.jpg

 

Voorbeeld van een website op maat

Odent.png     

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x